Wekelijks lesoverzicht

Voorkeur lessen Nederlof Centrum

Dinsdagavond:

18.45 – 20.00 uur

Hatha Yoga, Nederlof Centrum

 

Voorkeur lessen Karthuizerhof

Maandagavond – eerste les:

18.30 – 19.45 uur

Hatha Yoga, Karthuizerhof

Maandagavond – tweede les

20.00 – 21.15 uur

Hatha Yoga, Karthuizerhof**

Woensdagavond – eerste les:

18.30 – 19.45 uur

Hatha Yoga, Karthuizerhof

Woensdagavond – tweede les:

20.00 – 21.15 uur

Hatha Yoga, Karthuizerhof

 

** DEZE LES IS VOLGEBOEKT, RESERVELIJST BESCHIKBAAR.

Yoga & gezondheid

Heb je bepaalde fysieke klachten of anderszins? Of gebruik je medicijnen waarvan het van belang is om te melden? Meld het meteen, want dan kan daar rekening mee gehouden worden tijdens de les.
Blijf ook altijd luisteren naar je eigen lichaam en wees zacht voor jezelf als bepaalde oefeningen niet zo goed bij je passen. Het is niet de bedoeling van yoga om pijn te lijden bij het uitvoeren van de asana’s.

Yoga & voeding

Eet ongeveer 2 uur van tevoren zo weinig en licht mogelijk voordat je aan een yogales gaat beginnen. Het zal je yogabeoefening ten goede komen.
Je zult meer energie ervaren en de asana’s makkelijker kunnen uitvoeren dan wanneer je net een zware maaltijd hebt genuttigd. Voel het verschil!

Yoga & vrouwen

Ben je zwanger? Meld het meteen, want een niet-zwanger lichaam reageert natuurlijk heel anders dan een zwanger lichaam. Bepaalde houdingen verdragen zich namelijk niet goed met een zwangerschap. Respecteer altijd je grenzen en ga er nooit overheen.

Heb je je maandelijkse periode? Wees dan mild voor je lichaam en doe het wat rustiger aan als je je in de zwaardere dagen van je cyclus bevindt.

Overig

Een klein verzoek; om de lessen in alle rust en met alle focus & concentratie te laten verlopen graag je telefoon tijdens de lessen uitschakelen.

slider-2