Over Kosmosnous Yoga

Kosmosnous Yoga geeft klassieke Hatha yogales in het Nederlof Centrum en in het Karthuizerhof.
Kenmerkend voor de beide lokaties is de rustige en serene sfeer, oases in de stad.
Het Nederlof Centrum is een kleinschalig spiritueel centrum en is gelegen aan de rand van de Jordaan.
Het Karthuizerhof ligt in het hartje van de Jordaan en zodra je door de poort loopt van het voormalige eerste armenhuis
in Amsterdam kom je in een charmant hofje terecht waar de kleinschalige yogaruimte zich bevindt.
 

Kosmosnous Yoga vindt het heel belangrijk dat iedereen, niemand uitgezonderd, zich welkom voelt en na de les met een goed gevoel verder kan gaan! De nadruk van de lessen ligt op plezier & ontspanning op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. De lessen zijn zowel geschikt voor beginners als voor de meer ervaren yogi’s & yogini’s.
 

Kosmosnous Yoga is een professionele yogastudio die staat voor kwaliteit en een open, niet-zweverige, persoonlijke benadering. Zij draagt het keurmerk van de beroepsvereniging Yogadocenten Nederland.

De lessen worden gegeven door Mieke Weiffenbach-Bak.
 

Over Mieke

Mijn yogareis is meer dan 15 jaar geleden begonnen om de eenvoudige reden dat ik behoorlijke fysieke klachten had aan de beruchte T-zone (schouders en rug) waar veel mensen die bureauwerk verrichten mee te kampen hebben. Helaas behoorde ik ook tot die groep. De RSI-verschijnselen verdwenen langzaam maar zeker door mijn wekelijkse trouwe yogabeoefening en de lichamelijke klachten zijn uiteindelijk als sneeuw voor de zon verdwenen. De balans kwam terug. De verdieping in de yoga kwam bij mij pas jaren later en ik heb tot op de dag van vandaag onophoudelijk de yoga beoefend. Het is een dagelijks onderdeel van mijn leven geworden en het heeft me al zo veel gegeven! Daar kan ik alleen maar dankbaar voor zijn. In de zomer van 2012 heb ik mijn studie afgerond bij de Stichting Yoga & Vedanta in Doorn na een 4- jarige yogadocentenopleiding. In de afgelopen jaren heb ik doorlopend vervangende Hatha yogalessen verzorgd voor gerenommeerde docenten. De reis gaat verder met Kosmosnous Yoga!
 

 
 

about_Kosmosnous_Yoga